در راستای حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران همه اقدامات باید به سمت تعامل با صنعت و با محوریت ارتقای تولید باشد

 

در راستای حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران همه اقدامات باید به سمت تعامل با صنعت و با محوریت ارتقای تولید باشد

به گزارش روابط عمومی خانه صمت گیلان؛ به نقل از "گسترش تولید و تجارت"؛ فرحمند پورعلی ضمن تشریح مهم ترین اقدامات این تشکل بخش خصوصی اظهار داشت: در روزهای نخست دهه صنعت و معدن و هم زمان با آغاز هفته قوه قضائیه و در راستای اجرای سند تحول قضایی و ایجاد مراکز تخصصی داوری، با تلاش‌های خانه صمت ایران و مساعدت‌های مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه، با حضور معاون اول قوه قضائیه، مرکز داوری و میانجی گری صنعت و معدن در تهران و به صورت ویدئو کنفرانس در بیست و شش استان از جمله استان گیلان (با حضور مسئولان قضایی استان) افتتاح شد.

فرحمند پورعلی تصریح کرد: به موجب مجوز صادره، از این پس مراکز داوری تخصصی صنعت و معدن در سراسر کشور در خانه‌های صمت استان‌ها آماده بررسی و حل و فصل مشکلات و دعاوی اعضاء خود و فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی جهت برقراری صلح و سازش و صدور رای داوری هستند.

وی با بیان اینکه مرکز داوری و میانجی گری خانه صمت گیلان حل کننده مشکلات صنعتگران خواهد شد اظهار داشت: امیدواریم با افتتاح این مرکز و با صداقت و همدلی، شاهد رفع مشکلات صنعت استان باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه توسعه تولید ملی و پویایی اقتصاد نیازمند همگرایی و تعامل مسئولان با فعالان این حوزه است یادآور شد: در سال های اخیر صنعت کشور دچار مشکلات عدیده ای شد و جز با وحدت رویه و رفع موانع مختلف داخلی و خارجی نمی توان مشکلات صنعت را حل نمود.

پورعلی هدف این تشکل صنعتی را تبادل نظر در خصوص مسائل و مشکلات صنعت و آگاهی دادن به مسئولان، دولت و وزارت صمت عنوان کرد و افزود: هر ارگانی که بتواند قدمی در حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران بردارد، باید با توجه به نامگذاری امسال وارد عرصه شده و همه برنامه ها باید به سمت تعامل با صنعت و با محوریت تولید باشد.

تولیدکنندگانی در گیلان داریم که کالاهایشان با کالاهای مشابه اروپایی قابل رقابت است| جلوگیری از قاچاق کالا سبب رقابت پذیری صنعت می شود

رئیس خانه صمت گیلان در ادامه با بیان معضلات قاچاق کالا و ضربه به تولید داخلی تصریح کرد: شرایط اقتصادی مملکت هر گونه که باشد باید از ورود کالای بی رویه و قاچاق کالا جلوگیری شود و چنانچه این امر محقق گردد، صنعتگران خواهند توانست با هم در فضایی سالم به رقابت بپردازند.

پورعلی خاطر نشان کرد: هم اکنون نیز تولیدکنندگانی در گیلان داریم که کالاهایشان با کالاهای مشابه اروپایی قابل رقابت است و حتی در بحث قیمت می توانند با کشورهایی مانند چین رقابت کنند.

وظیفه مسئولان است که در قبال تولید، اقتصاد، اشتغال و معیشت مردم متعهد باشند

وی با تاکید بر رفع موانع تولید در راستای صیانت از خودکفایی و ارتقاء جایگاه تولید ملی تصریح کرد: هر گاه رفع موانع تولید صورت گیرد و بازار رونق پیدا کند شاهد افزایش ظرفیت ها در واحد های صنعتی خواهیم بود و به این ترتیب بیکاری ریشه کن خواهد شد.

رییس خانه صمت گیلان در ادامه اظهار داشت: ایجاد اشتغال در گرو رفع موانع تولید است. خوشبختانه تولیدکنندگان و صنعتگران ما ایجاد اشتغال، توسعه اقتصادی و جلوگیری از خروج ارز را برای خود تکلیف می دانند و با تمام معضلات عملکرد قابل ستایشی داشته اند.

رییس خانه صمت ادامه داد: وقتی تولیدکننده نتواند تولید خود را عرضه کند و یا نتواند دسترسی آسان به مواد اولیه داشته باشد، به ناچار باید تولید خود را متوقف می کند و این وظیفه مسئولان است که در قبال تولید، اقتصاد، اشتغال و معیشت مردم متعهد باشند و باید با حمایت از تولید، زمینه های توسعه اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری و .... را فراهم نمایند.

حمایت های دستگاه قضایی؛ پشتوانه و دلگرمی سربازان اقتصادی این مرز و بوم است

پورعلی در ادامه با اشاره به افتتاح شعبه تخصصی شورای حل اختلاف در بخش صنعت و معدن در دی ماه سال گذشته در محل خانه صمت استانگفت: در سال های اخیر به واسطه خدمات و حمایت های خانه صمت گیلان از صنعتگران و تولیدکنندگان، خوشبختانه شاهد رضایتمندی خانواده بزرگ صنعت و تولید استان از این تشکل بخش خصوصی هستیم.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 14 انجمن تخصصی صنایع همگن در خانه صمت گیلان و عضویت ده ها واحد تولیدی و صنعتی در هر یک از این انجمن ها گفت:  مجموعه ای بسیار تخصصی در خانه صنعت، معدن و تجارت گیلان، گِرد هم ایجاد شده است.

رئیس خانه صمت گیلان با اشاره به اهمیت تولید، اشتغال و ایجاد خودکفایی در جامعه تصریح کرد: صنعتگران و تولیدکنندگان وظیفه ی خود می دانند تا با سرمایه گذاری های کلان زمینه های تحقق اشتغال برای جوانان تحصیلکرده، جلوگیری از ارزبری و تولید مایحتاج مورد نیاز کشور؛ را ایجاد کنند و در این مسیر پرخطر از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند. وی افزود: در این راستا خوشبختانه حمایت های دستگاه قضایی در سال های اخیر پشتوانه و دلگرمی سربازان اقتصادی این مرز و بوم بوده است.

وی با اشاره به تشکیل شعبه ویژه شورای حل اختلاف در بخش صنعت گفت: این شعبه می تواند رابط بین کارآفرینان صنعتی و دستگاه قضایی بوده و سبب سرعت بخشیدن به بررسی دعاوی شود. وی افزود: رسیدگی به دغدغه‌های فعالان حوزه صنعت سبب تسریع و تسهیل رسیدگی به مسائل حقوقی و مشکلات تخصصی این حوزه می شود.

پورعلی با تاکید بر اینکه شورای حل اختلاف بخش صنعت، گامی در راستای ایجاد تفاهم، اعتماد و درک متقابل دستگاه‌ قضایی و کارآفرینان است، تصریح کرد: این اقدام قوه قضاییه سبب رفع بسیاری از مشکلات و موانع بخش تولید و اشتغال خواهد شد.

وی رسالت اصلی شوراهای حل اختلاف را ایجاد صلح و سازش عنوان و بیان کرد: وجود شعبه حل اختلاف به کاهش کار قوه قضاییه کمک می کند و با ایجاد فرهنگ سازی تاثیر مناسبی در حل و فصل دعاوی در حوزه صنعت و تولید خواهد داشت.

وی در ادامه همچنین از معرفی و حضور نمایندگان زُبده و با تجربه در مبحث قانون مالیات های مستقیم براساس بند 3 ماده 244 به منظور دفاع از حقوق صاحبان صنایع از 13 شهرستان در سطح استان خبر داد و افزود: به منظور دفاعیات بر حق از صاحبان صنایع و کارفرمایان بخش صنعت، صاحبان محترم صنایع و واحدهای تولیدی می توانند در زمان تکمیل فرم برگ اعتراض جهت بررسی پرونده ها در هیات های بدوی و تجدید نظر برابر تبصره 3 ماده 244 قانون مالیاتهای مستقیم، نماینده انتخابی خود را از "نمایندگان خانه صنعت، معدن و تجارت استان گیلان" عنوان نمایند.

 استان گیلان جزو اولین استان های کشور در تشکیل کمیته تخصصی حقوقی -قضایی بوده است

وی در ادامه با اشاره به تشکیل کمیته حقوقی- قضایی خانه صمت استان گیلان از مهر ماه سال 1397 در گیلان گفت: استان گیلان جزو اولین استان های کشور در تشکیل این کمیته تخصصی بوده است و واصل شدن بیش از یکصد و پنجاه پرونده از سوی صاحبان صنایع و تولیدکنندگان- انجام کارشناسی تخصصی بر تمامی پرونده های واصله و در صورت مُحق بودن انجام مکاتبات و پیگیری های حقوقی و قضایی با مراجع قضایی استان شامل ارسال به ستاد اقتصاد مقاومتی استان و در صورت لزوم ارسال به مقامات قضایی کشوری تا مکاتبات و پیگیری از طریق دادستان های محترم شهرستان ها تا مرحله احقاق حقوق آنان از طریق این کمیته تخصصی صورت گرفته است.

خانه صمت گیلان همگام با خانه صمت ایران در راستای اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند

رئیس خانه صمت گیلان همچنین از تلاش این تشکل بزرگ بخش خصوصی در راستای اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار در سطح استان و کشور خبر داد و افزود: به عنوان مثال با توجه به قطعی های مکرر برق و تحمیل خسارات گسترده به واحدهای صنعتی وفق ماده 25 این قانون و به همت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران و با همکاری خانه های صمت استان ها از واحدهای صنعتی استعلام های مورد نیاز صورت گرفته و نتایج آن جهت احقاق حقوق مادی تولیدکنندگان به خانه صمت ایران بصورت متمرکز ارسال شده است.

 

پنج شنبه، 10 تير 1400 21:17
نظرات
نام:  نظر: 

قوانین ارسال

  • نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
ایمیل: 
متن زیر را در کادر کنار آن وارد کنید
* تماس با ما

آدرس:گیلان- رشت- بلوار امام خمینی- کوچه دانشگاه پیام نور- جنب ناحیه کارگاهی سپیدرود رشت- ساختمان کسب و کار

تلفکس :33721349-013
واتساپ: 09028360408
ایمیل: [email protected]
کانال اطلاع رسانی:guilanhim@
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خانه صنعت معدن و تجارت گیلان می باشد