به گزارش شاتا ، متن کامل پیام مهندس نعمت زاده به این شرح است:
رشد و توسعه هر جامعهای، مرهون استفاده صحیح از سرمایههای انسانی است. یکی از شاخصهای پیشرفت و توسعه کشورها داشتن سرمایههای انسانی کارا و توانمند است. براساس آمار موجود تعداد شاغلین در بخش صنعت(ساخت) و معدن به ترتیب 3.578.621 و 90.000 نفر میباشد که با توجه به میزان شاغلین کل کشور می توان گفت 17.2درصد جامعه شاغل کشور را تحت پوشش قرار داده است.
طبق آمار ارائه شده از سوی سازمان بینالمللی کار سالانه 317 میلیون حادثه با غیبت بیش از 4 روز، و بیش از 900.00 مرگ ناشی از مواجهه با مواد خطرناک محیط کار در دنیا رخ میدهد. به همین دلیل ایجاد محیط کار سالم و ایمن از حقوق اساسی شاغلین میباشد.
نهم اردیبهشت فرصت مغتنمی است تا یکبار دیگر در جهت ارتقاء و بهبود ایمنی و سلامت محیط کاری هم پیمان شویم. شعار "استرس محیط کار؛ چالش همگانی" بیانگر نقش و جایگاه همه سازمانها، مسئولین و کارفرمایان در کاهش عوامل آسیبرسان به سلامت میباشد.
افزایش فشارهای روانی محیط کار میتواند چرخه اقتصادی و تولید کشور را با کاهش بهرهوری، انگیزه کاری، افزایش نرخ حوادث و بیماریهای شغلی، مواجهه کند. لذا انتظار میرود کلیه سازمانهای تابعه و وابسته با همکاری سایر دستگاهها در راستای ایجاد محیط سالم و عاری از عوامل آسیبزا به منظور ارتقاء سلامت نیروی انسانی اقدام نمایند.
اینجانب در راستای ارتقاء محیط کار عاری از فشار روانی به سه مؤلفه مهم ذیل تأکید مینمایم:
ـ وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه اختیارات قانونی خود در حذف عوامل مخاطرهآمیز سلامت در محیط کار با سایر سازمانها مشارکت موثر خواهد کرد.
ـ کلیه کارفرمایان محترم واحدهای صنعتی ـ معدنی در راستای کاهش فشار روانی محیط کار با بهرهمندی از روشهای نوین علمی- پژوهشی اقدام نمایند.
ـ دفتر بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی (HSEE) وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای کاهش فشار روانی و فرهنگسازی برنامهریزیهای لازم را در این بخش انجام خواهد داد.
در پایان ضمن تبریک "روز جهانی ایمنی و سلامت کار" به کلیه شاغلین و فعالان حوزه ایمنی و سلامت کار در کشور، آرزوی توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند منان مسئلت دارم. /شاتانيوز