صنعتگران پیشنهادات اصلاحی خود درباره برنامه ششم را ارایه دهند

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت :

صنعتگران پیشنهادات اصلاحی خود درباره برنامه ششم را ارایه دهند

 
معاون توسعه مدیریت ،‌منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صاحب نظران، نخبگان، متخصصان بخش صنعت در برنامه توسعه ششم، وارد و راهکارهای خود مبنی بر هرگونه جایگزینی، حذف و اصلاحیه در خصوص مقررات مالیاتی، تجاری و معدنی را به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ارایه دهند.

به گزارش شاتا از (ایسنا) ؛«علی یزدانی»با بیان این مطلب ؛ افزود: پس از تصویب برنامه ششم دیگر جلسات و راهکارهای این کارشناسان در خصوص مشکلات ناشی از این قوانین موثر و مثمرثمر نخواهد بود.
به گفته یزدانی ؛ بسیاری از مشکلات مطرح شده از سوی اعضای این جلسه در اکثر استان های کشور مطرح می شود و حل این مسایل در مدت کوتاهی امکان پذیر نیست اما آنچه که مهم است، عزم و اراده دولت در حل این مشکلات است.
وی افزود: همانطور که مشاهده می کنیم با اراده دولت و مجموعه حاکمیت و حمایت مقام معظم رهبری گره 12 ساله گشایش یافت و با اجرای برجام تا هفته آتی شاید برخی مشکلات مربوط به تحریم ها حل شود اما مهمترین مشکل در سال های تحریم، محدویت تعامل و روابط ایران با کشورهای جهان بود که خوشبختانه تمام این مشکلات حل شد و ما به یک تفاهم برد برد دست یافتیم.
یزدانی دیگر مولفه های اقتصاد مقاومتی را تکیه بر ظرفیت های داخلی، مردم محوری، اصلاح الگوی مصرف، فسادستیزی، دانش محوری و خصوصا کاهش وابستگی به نفت دانست و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری تصریح کرد: یکی از مسایل اصلی در چارچوب سیاست های مقاومتی بحث تعامل سه قوه است که منجر به برقراری عدالت، پویایی، ایجاد دانش فناوری و همچنین حل مسایل بانکی و غیره شود و اقتصاد مقاومتی متکی به مولفه هایی است که می تواند سالیان متمادی کشور را بیمه کند؛ همچنین از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی حمایت از صادرات غیرنفتی است که این موضوع مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است.
وی با اشاره به کاهش اتکای بودجه کشور به نفت، رعایت بهره وری و استفاده بهینه از ظرفیت ها در بخش تولید را مهم قلمداد کرد و گفت: هیچ منعی در ورود شما برای اصلاح، حذف و جایگزینی مواد قانونی مرتبط با تجارت، صنعت و بازرگانی وجود ندارد و شما می توانید هر زمان که بخواهید با نمایندگان مجلس و کمیسیون های مربوطه در مجلس خود تماس و راهکارهای خود را ارایه دهید.
یزدانی در خصوص بحث تصدی گری بانک ها عنوان کرد: هم رییس جمهور و هم برای نخستین بار مقام معظم رهبری اعلام کردند که بانک ها موظف به خروج از سیستم شرکتی و بنگاه داری و خروج بانک ها رقابت با بخش خصوصی هستند؛ پس ما در مسیر درستی حرکت می کنیم، فقط باید موانع متعددی که در این مسیر قرار دارند را از میان برداریم.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص اصلاح ساختار و قوانین و آیین نامه های مرتبط با بخش تولید خاطرنشان کرد: چه در بحث پیشنهاد برای اصلاح آیین نامه ها چه در بحث اصلاح دستورالعمل ها و بخشنامه ها هر آنچه بازرگانان پیشنهاد کردند یا ما تشخیص دادیم، را اصلاح کردیم؛ برای مثال در بعد مبارزه با فساد و ارتقای سلامت اداری بیش از 60 گلوگاه را حذف کردیم. همچنین در تفویض اختیار به استان ها در همین ماه گذشته بیش از 19 مورد انجام شده است.
معاون توسعه مدیریت؛ منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر چابک سازی و کوچک سازی دولت یاد آور شد: مشاهده می کنیم در 8 ماه سال جاری بیش از 83 درصد منابع وصول شده در اعتبارات هزینه ای صرف شد که این مساله نشانگر ساختار وسیع و بزرگ شرکت های دولتی است.
یزدانی گفت: نخبگان و متخصصان اقتصادی مهار رکود را هنرمندی بزرگ دولت می دانند اما تحریک تقاضا با این شرایط بهره بالای تسهیلات بانکی امکان پذیر نیست و قطعا باید سرمایه گذاری خارجی با رویکرد تولیدات صادرات محور و با اولویت سرمایه گذاری های مشترک صورت گیرد که این سرمایه گذاری ها موجب تزریق نقدینگی به سیستم اقتصادی کشور می شود.
معاون توسعه مدیریت؛ منابع  و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه علت تعامل سه قوه اصلاح اقتصادی و استفاده بهینه از ظرفیت هاست، خاطرنشان کرد: برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی هر سه قوه باید نهایت تلاش و تعامل خود را انجام دهند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، بر آحاد ملت مصرف کالاهای داخلی تکلیف است و این موضوع موجب تحریک تقاضا بر مصرف کالای داخلی می شود که رسانه نقش موثری در ترویج و اجرایی شدن این تکلیف دارند.
وی گفت: قانون مالیات بر ارزش اقزوده باید اصلاح شود زیرا معتقدیم پرداخت آن نباید بر گردن تولید کننده باشد و باید بر عهده کاربر اصلی یعنی همان مصرف کننده باشد و همچنین انتظار داریم تلاش های موثر دولت همانگونه که هست، منعکس شود و این دولت هیچ آمار غلطی به مردم نداده است و سیاست این وزارت هم همواره شفاف سازی اطلاعات و آمارها و همچنین عمل به قولهای داده شده به مردم، بوده است./ شاتانيوز

Thursday 07th of January 2016 04:34
نظرات
نام:  نظر: 

قوانین ارسال

  • نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
ایمیل: 
متن زیر را در کادر کنار آن وارد کنید
* تماس با ما

آدرس:گیلان- رشت- بلوار امام خمینی- کوچه دانشگاه پیام نور- جنب ناحیه کارگاهی سپیدرود رشت- ساختمان کسب و کار

تلفکس :33721349-013
واتساپ: 09028360408
ایمیل: [email protected]
کانال اطلاع رسانی:guilanhim@
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خانه صنعت معدن و تجارت گیلان می باشد