به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه طرح ملی تاپ به عنوان یکی از طرح های اولویت دار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است؛ افزود: اجرای این طرح ملی راهی مطمئن در راستای توسعه پژوهش و فناوری در بنگاه های صنعتی و معدنی است تا چالش های پیش روی بنگاه های تولیدی و راهکارهای برون رفت از آنها به صورت علمی بررسی و چاره اندیشی شود.
طرح تاپ؛ در سه گروه "سرباز تاپ"، "استاد تاپ" و "دانشجو تاپ" فعالیت می کند
وی افزود: در این طرح ملی در سه گروه سرباز تاپ، استاد تاپ و دانشجو تاپ برنامه ریزی های مدونی صورت گرفته که مدیران محترم واحدهای تولیدی و تجاری به تناسب درخواست خود، می توانند از مزایای هر کدام از آنها بهره مند شوند.
اسماعیل مقدس تصریح کرد: در طرح سرباز تاپ؛ اعزام مشمولین وظیفه (سرباز) در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به بنگاه های صنعتی و معدنی جهت گذراندن دوران خدمت سربازی صورت می گیرد. در این شیوه بنگاه پذیرنده برای نیروی جذب شده مکلف به پرداخت حقوق و مزایا و بیمه تامین اجتماعی نمی باشد، همچنین در خصوص جذب سرباز پس از اتمام دوره خدمت سربازی، تکلیفی بر عهده مدیران محترم بنگاه های تولیدی وجود ندارد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین در طرح استاد تاپ؛ اساتید عضو هیات علمی دانشگاه ها به مدت سه ماه به صورت دایم یا یکسال به صورت پاره وقت با هدف تعریف و اجرای یک پروژه پژوهشی متناسب با نیاز صنعت به واحدهای صنعتی و معدنی اعزام می شوند. وی افزود: مزایای اساتید از طرف وزارت تابعه پرداخت می شود، همچنین در این طرح بنگاه های تولیدی امکان بهره مندی از تسهیلات صندوق های حمایتی در حوزه پژوهش و فناوری براساس تعریف پروژه تحقیقاتی را خواهند داشت.
مقدس همچنین در ادامه با بیان مزایای طرح دانشجو تاپ افزود: بهره مندی از خلاقیت و نیروی جوانان دانشجو جهت گذراندن دوره کارآموزی و انجام مطالعات در راستای رفع چالش های پیش رو در بنگاه صنعتی و معدنی و تدوین پایان نامه تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، به صورت رایگان از مزایای این طرح است که در آن دانشجویان برای طی دوره کارآموزی به بنگاه های صنعتی و معدنی معرفی و اعزام می شوند.
مدیران بنگاه های تولید و تجاری برای بهره مندی از مزایای تاپ، می توانند در این طرح ملی ثبت نام کنند
رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطر نشان کرد: بر همین اساس بنگاه های تولیدی و تجاری می توانند با مراجعه به سامانه تاپ نسبت به ثبت نام در سامانه مذکور اقدام و نیازهای پژوهشی و فناورانه خود را اعلام نمایند.
وی افزود: بدین منظور شایسته است جهت مشارکت حداکثری در این طرح ملی، مدیران محترم واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری نسبت به تکمیل بر خط اطلاعات بنگاه خود براساس لینک مندرج در وبسایت http://www.iranetop.ir اقدام نمایند.
گفتنی است در صورت بروز هرگونه مشکل در تکمیل فرم و یا سوال، متقاضیان می توانند با شماره تلفن های 33441318 -013و یا 33421699 -013تماس حاصل نمایند.