آب و هوای استان گیلان برای استقرار صنعت نساجی و پوشاک سازگاری دارد

در سفر هیأت رسانه ای منتخب کشور به استان گیلان که با حضور مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان انجام شد، از 5 واحد صنعتی فعال در حوزه ی صنایع نساجی و پوشاک بازدید شد.

در این راستا، شرکت های نوین بافان پرنگ تولید کننده انواع پوشاک در منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی، ریسندگی گیلان تولید کننده انواع نخ در شهرستان رشت، شرکت ایران پوپلین در زمینه تولید انواع نخ و پارچه در رشت، شرکت بازیابان تولید کننده پارچه های رومبلی و سجاده و شرکت آبفران شمال در زمینه تولید و تکمیل فرش نیز از دیگر واحدهای تولیدی بودند که از آنها بازدید شد.

 مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در جریان این بازدیدها گفت: خوشبختانه بیشترین ارزش افزوده در صنعت نساجی متعلق به واحدهای تولیدی پوشاک است.

گلناز نصرالهی افزود: شرکت تولیدی سرزمین شاد که در منطقه آزاد انزلی واقع و متعلق به بخش خصوصی  است سالانه  7 تا 10 میلیون دلار صادرات فقط به کشور  ترکیه انجام می دهد.

وی تصریح کرد: کشور ترکیه خود از کشورهای صاحب نام در صنعت نساجی است بنابراین واحدی که بتواند به کشور ترکیه صادرات داشته باشد به یقین باید از توانمندی های خوبی برخوردار  باشد.

مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  با بیان اینکه چرخه تولید در صنعت نساجی از ریسندگی آغاز می شود، گفت: چرخه حیات هر واحد صنعتی مستلزم بازسازی، نوسازی و ایجاد تنوع در تولیدات است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت موفقیت آمیز شرکت ایران پوپلین افزود: خوشبختانه این شرکت تمامی چرخه های محصولات نساجی را در یک سیستم (پنبه ای و الیاف مصنوعی ) دارد و از تولید کنندگان به نامی است که ملزومات مورد نیاز نیروهای مسلح اعم از پارچه لباس کار و ملحفه و سایر موارد مصرف نیروهای مسلح را تامین می کند.

 مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه تصریح کرد: گیلان در سال های گذشته از قطب های بزرگ صنایع نساجی کشور بوده  و امروز هم واحدهای جدید دوزندگی زیادی در این استان ایجاد شده است.

وی افزود: هم اکنون تمرکز وزارت صنعت، معدن و تجارت در ایجاد واحدهای جدید نساجی در استان هایی مثل یزد، اصفهان، زنجان، خراسان رضوی و سایر مناطق کشور است.

نصر الهی تصریح کرد:  خوشبختانه امروز در گیلان تمایل سرمایه گذاری بخش خصوصی نسبت به ایجاد واحدهای نساجی جدید وجود دارد.

وی افزود: آب و هوای استان گیلان با صنعت نساجی سازگاری دارد بنابراین بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان رغبت خوبی نشان می دهد.

تلاش می کنیم گیلان را به جایگاه شایسته اش در زمینه صنایع نساجی در سطح کشور برسانیم

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در ادامه این بازدیدها از اختصاص 130 هکتار زمین در شهرک سفیدرود رشت برای احداث شهرک نساجی در این استان خبر داد.

علی منتظری گفت: متأسفانه در سال های گذشته واردات بی‌رویه پوشاک و منسوجات بیشترین آسیب را به صنعت نساجی کشور وارد کرده است.

وی با بیان اینکه دولت در مقطعی در جلوگیری از واردات بی‌رویه خوب عمل کرده است، تصریح کرد: در مدت دو سال گذشته اختلاف نرخ ارز موجب شد تا واردات پوشاک به کشور صرفه اقتصادی نداشته باشد اما در بعضی از حوزه‌ها هنوز شاهد واردات بی‌رویه هستیم.

منتظری با اشاره به فعالیت 2 هزار و 600 واحد صنعتی فعال در گیلان، از اشتغال 87 هزار نفر بیمه شده در واحدهای صنعتی استان خبر داد و افزود: هم اکنون یک‌هزار و 100 طرح نیمه‌تمام صنعتی در استان وجود دارد.

وی حفظ شرایط موجود و تأمین سرمایه در گردش را از مهم‌ترین موضوع‌ها برای واحدهای تولیدی گیلان خواند و اظهار کرد: افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی فعال و اتمام طرح‌های نیمه‌تمام از دیگر اقدام‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان است.

وی افزود: در راستای حمایت از تولید و رفع مشکلات واحدهای تولیدی برای اولین بار در کشور کارگروه حمایت از تولید در استان تشکیل شده است.

منتظری بر برطرف کردن مشکل واحدهای تولیدی گیلان تأکید کرد و افزود: زمانی گیلان از قطب‌های نساجی در کشور بود از این رو در تلاش هستیم این استان را به جایگاه شایسته اش در زمینه صنایع نساجی در سطح کشور برسانیم.

پنج شنبه، 20 آذر 1393 04:22
نظرات
نام:  نظر: 

قوانین ارسال

  • نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
ایمیل: 
متن زیر را در کادر کنار آن وارد کنید
* تماس با ما

آدرس:گیلان- رشت- بلوار امام خمینی- کوچه دانشگاه پیام نور- جنب ناحیه کارگاهی سپیدرود رشت- ساختمان کسب و کار

تلفکس :33721349-013
واتساپ: 09028360408
ایمیل: [email protected]
کانال اطلاع رسانی:guilanhim@
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خانه صنعت معدن و تجارت گیلان می باشد