معاون برنامه ريزي استانداري گيلان در پنجمین جلسه كارگروه حمايت از توليد كه در شهرستان شفت تشكيل شد، با تأكيد بر عزم دولت تدبير و اميد به حل مشكلات توليد، صنعت و تجارت گفت: توليد ركن اصلي اشتغال و پايداري در عرصه هاي مختلف ملي و بين المللي است.
محمدحسين اصغريان تصريح كرد: حمايت از توليد و رفع موانع و مشكلات صنعت نه تنها سبب رونق كسب و كار ، ايجاد اشتغال پايدار و افزايش سرانه توليد مي شود بلكه از اتكاء كشور به توليدات خارجي و واردات محصولات كشورهاي ديگر جلوگيري كرده و حتي سبب افزايش صادرات و كسب بازارهاي خارجي نيز مي شود.
رئيس كارگروه حمايت از توليد تشكيل كارگروه مذكور در استان گيلان را يكي از راهكارهاي مهم در حل مشكلات واحدهاي توليدي و صنعتي عنوان نمود و افزود: اين كارگروه به دستور استاندار محترم گيلان و با لزوم حضور تمامي مديران مرتبط با صنعت و توليد در جلسات اين كارگروه، تشكيل شده است.
اصغريان با اشاره به اينكه در جلسات اين كارگروه سرمايه گذاران واحدهاي صنعتي مي توانند بدون هيچ دغدغه اي با مديران دستگاه هاي دولتي و بانك هاي استان مشكلات خود را در ميان گذارند، تصريح كرد: از مديران انتظار مي رود تا در حد توان و با حداكثر انعطاف و در چارچوب قوانين و مقررات با سرمايه گذاران همكاري كنند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گيلان در ادامه نشست كارگروه حمايت از توليد بر لزوم حمايت و همكاري مديران دستگاه هاي دولتي با سرمايه گذاران تأكيد كرد و افزود: مشكلات موجود در عرصه ي صنعت بر كسي پوشيده نيست از اين رو شايسته است حداكثر توان خود را براي رفع موانع توليد و كمك به ادامه ي روند توليد و صنعت در استان به كار بنديم.
علي منتظري با تأكيد بر حمايت هرچه بيشتر و هدفمندتر از توليد و صنعت استان گفت: كارگروه حمايت از توليد با هدف شناسايي و رفع موانع و مشكلات و حمايت حداكثري از توليد و صنعت استان تشكيل شده است و معاون برنامه ريزي استانداری گيلان به عنوان رئيس اين كارگروه بر عملكرد آن نظارت مستمر دارد.
دبير كارگروه حمايت از توليد استان خاطر نشان كرد: با توجه به پيگيري هاي استاندار محترم گيلان بر عملكرد جامع و قاطع اين كارگروه، گزارش مصوبات تمامي جلسات کارگروه حمايت از توليد، نتايج و ميزان پيگيري و حل مشكلات واحدهاي صنعتي از سوي دستگاه هاي اجرايي در جلسات كارگروه هاي شهرستاني به زودي به استاندار گيلان ارائه مي شود.
فرماندار شهرستان شفت در ادامه جلسه كارگروه حمايت از توليد گفت: شهرستان شفت با دارا بودن منابع ارزشمند انساني، طبيعي و اقليمي و نزديكي به مركز استان داراي قابليت هاي ويژه اي در جذب سرمايه گذاران است.
يونس محمودي افزود: اين شهرستان با دارا بودن يك شهرك صنعتي واقع در روستاي خرفكل و يك ناحيه صنعتي واقع در روستاي خرطوم سهم بسزايي در توليد و ايجاد اشتغال براي جوانان منطقه دارد.
وي شهرك صنعتي خرفكل را واجد 46 هكتار مساحت عنوان كرد و افزود: از اين ميزان 24 هكتار زمين با كاربري صنعتي در قالب 144 قرارداد به سرمايه گذاران واگذار شده است كه از اين تعداد 77 واحد داراي پروانه بهره برداري مي باشند.
محمودي تصريح كرد: از مجموع 77 واحد داراي پروانه بهره برداري 50 واحد در حال توليد و يا در حال نصب ماشين آلات و تجهيزات خود هستند.
وي ناحيه صنعتي خرطوم را نيز داراي 20 هكتار عرصه عنوان نمود و افزود: اين ناحيه ي صنعتي با دارا بودن تمامي امكانات و زيرساخت هاي لازم براي ورود سرمايه گذاران هم اكنون نياز مبرم به تأمين برق 3 مگاواتي دارد.
فرماندار شهرستان شفت مهم ترين مشكل موجود در بخش توليد را عدم امكان تأمين مواد اوليه با كيفيت به علت تحريم هاي اقتصادي و نيز عدم وجود سرمايه در گردش و افزايش معوقات بانكي سرمايه گذاران عنوان كرد و افزود: عدم پرداخت مطالبات دستگاه هاي خدمات رسان مانند تأمين اجتماعي، ماليات و دارايي،آب، برق، گاز و تلفن سبب انباشت بدهي ها و معوقات توليدكنندگان و تهديدي بر ادامه فعاليت آنان شده است .
وي ابراز اميدواري كرد با حمايت استاندار گيلان و كارگروه حمايت از توليد گام مؤثري در حل مشكلات صنعتگران و رفع مشكلات توليد در شهرستان شفت برداشته شود.
گفتنی است در ادامه جلسه کارگروه حمايت از توليد، سرمايه گذاران واحدهاي صنعتي و توليدي شهرستان شفت به طور مجزا مشكلات خود را با مديران استاني دستگاه هاي دولتي و مديران عامل بانك ها در ميان نهادند.
شايان ذكر است جلسات كارگروه حمايت از توليد پيش از اين در شهرصنعتي رشت، شهرستان رودبار ، شهرستان لنگرود و شهرستان سياهكل تشكيل شده بود.