چاپ : سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 11:41
http://guilanhim.ir/?post=2690
سیاست های اجرایی تشویق و حمایت از کار آفرینان پیشرو ابلاغ شد| سند
کشوری -

معاون اول رئیس جمهور سیاست های اجرایی مربوط به تشویق و حمایت از کار آفرینان پیشرو را ابلاغ کرد.

 

به گزارش روابط عمومی خانه صمت گیلان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیات دولت، هيات وزيران در جلسه ۲۰ تیر ۱۴۰۰ نظر به ضرورت گذار از وابستگی اقتصاد به نفت به اقتصاد مبتنی بر کارآفرینی و نوآوری، ایجاد شغل پایدار و افزایش درآمد سرانه ملی، اعضای دولت با هدف تشویق و حمایت از کارآفرینان پیشرو، ضمن موافقت با پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، سیاست های اجرایی مربوط را از تصویب گذراندند.

بر این اساس، کارآفرینان پیشرو به مدت سه سال از مشوق های این مصوبه بهره مند خواهند شد و بعد از آن لازم است تا دوباره ارزیابی شوند. کارآفرین پیشرو به شخصی اطلاق می شود که کسب و کار بنیانگذاری شده توسط او اقدام به ارتقای زنجیره ارزش صنعت مربوط خود نموده و به سطح مشخصی از رشد شاخص ترکیبی اشتغال، فروش و صادرات دست یافته است.

علاوه براین، دانشگاه ها می توانند به کارآفرینان پیشرو مدرک دکتری افتخاری اعطا نمایند. وزارت علوم نیز موظف است چارچوب های لازم برای همکاری و حضور کارآفرینان پیشرو در دانشگاه ها، بدون در نظر گرفتن مدرک تحصیلی آنان، به عنوان مدرس یا استاد مدعو در حوزه های مرتبط با فعالیت کاری آنان یا حوز های کارآفرینی را فراهم نماید. همچنین معاونت علمی و فناوری موظف است با هدف رفع نیازهای فناورانه کارآفرینان پیشرو، مشوق های لازم جهت ارتقای همکاری آنها با شرکت ها و موسسات دانش بنیان را طراحی و اجرا کند.

گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز موظف است ورود مواد اولیه و تجهیزات فناورانه مرتبط با فعالیت های اصلی کارآفرینان پیشرو را با تایید دستگاه تخصصی مربوطه و احراز شرایط مربوطه، مشمول تسهیل تشریفات گمرکی قرار دهد. کارآفرینان پیشرو بعد از احراز شرایط، جزء فعالان اقتصادی مجاز گمرک شناخته می شوند.

کارآفرینان پیشرو همچنین می‌توانند یکی از فعالیت های ذیل را به عنوان مسئولیت اجتماعی متقبل شوند:

۱- راه اندازی مرکز نوآوری، باشگاه کارآفرینان نوجوان، مراکز رشد کارآفرینی یا باشگاه صادرات در منطقه خود

۲- تاسیس شتاب دهنده و صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی در حوزه تخصصی خود، جهت شتاب‌دهی، پرورش و رشد تیم های جوان دارای پتانسیل بالا

۳- راه اندازی کافه کارآفرینی در اکوسیستم پیرامونی خود با هدف:

- اتصال اکوسیستم منطقه به دانش خارجی،

- انتقال و بسط تجربه، یادگیری و دانش (از جمله دانش تکنولوژیک و بازار) بین بازیگران اکوسیستم،

- بسترسازی برای گفتگوی سیاستگذاران منطقه ای و بازیگران اکوسیستم،

- تعریف کار جمعی میان بازیگران اکوسیستمی.

۴- اجرای فعالیت های سبز و دوستدار محیط زیست در زنجیره فعالیت های اصلی و محیط پیرامونی کارآفرین پیشرو با تایید سازمان حفاظت محیط زیست.

دریافت فایل سیاست های اجرایی تشویق و حمایت از کار آفرینان پیشرو

یک شنبه، 27 تير 1400 ساعت 09:35