چاپ : سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 12:08
http://guilanhim.ir/?post=2441
مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه: صنعتگران؛ قوه قضاییه را پناهگاه خود بدانند و حل مشکلات خود از طریق قانون و مراجع قانونی پیگیری کنند
کشوری -

دومین جلسه از دهمین نشست کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران، با حضور مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان در حقوق عامه، رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی-قضایی خانه صمت ایران، هیأت مدیره خانه صمت ایران و استان گیلان و جمع کثیری از مدیران واحدهای صنعتی استان، با هدف بررسی و رسیدگی به مشکلاتبانکی و حقوقی و قضایی واحدهای صنعتی گیلان در شهرستان لاهیجان برگزار شد.

دومین جلسه از دهمین نشست کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران، با حضور مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان در حقوق عامه، رئیس و اعضای کمیسیون حقوقی-قضایی خانه صمت ایران، هیأت مدیره خانه صمت ایران و استان گیلان و جمع کثیری از مدیران واحدهای صنعتی استان، با هدف بررسی و رسیدگی به مشکلات بانکی و حقوقی و قضایی واحدهای صنعتی گیلان در شهرستان لاهیجان برگزار شد.

مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در دومین جلسه از نشست کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران؛ از صنعتگران خواست قوه قضاییه را پناهگاه خود بدانند و حل مشکلات خود از طریق قانون و مراجع قانونی پیگیری کنند.

سید علی رفاهی گفت: کمیته قضایی در حمایت از تولید و صنعت زیر نظر رؤسای کل دادگستری ها در استان ها تشکیل شده که به مشکلات این بخش رسیدگی می کند.

وی با اشاره به وظایف پنج گانه قوه قضائیه در راستای اصل 156 قانون اساسی افزود: رسیدگی و حل و فصل اختلافات، کشف جرم  و تعقیب متهمان، احیای حقوق عامه، بازرسی و مطالبه گری و نظارت بر حُسن اجرای قوانین و اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمان از وظایف این قوه برای تحقق بخشیدن به اجرای عدالت فردی و اجتماعی است. رفاهی افزود: در این راستا قوه قضائیه حامی تولید و صنعت خواهد بود تا مطالبات آنها را پیگیری و از تضعیع حقوق آنها جلوگیری کند.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه جامع اطلاعات مردمی (سجام) گفت: این سامانه با هدف پیشگیری از وقوع جرم آغاز به کار نموده است و گزارش های دریافتی در سطح سامانه به صورت اینترنتی و رایانه‌ای گردش خواهد داشت.

رفاهی تصریح کرد: این سامانه هم اکنون 32 هزار عضو دارد و گزارشاتی که از افراد دریافت می شود به صورت محرمانه و ناشناس در این سیستم ثبت می شود و پس از ثبت و تایید مسئولین هسته ای و استانی ما از طریق سامانه دولت به واسطه ارتباطی که با دستگاه های دولتی داریم گزارش ها برای دستگاه‌های دولتی و عالی ترین مقام اجرایی استان ارجاع می شود و براساس مطالبه‌گری دستگاه قضا، نواقص موجود در بخش های دولتی برطرف خواهد شد. وی تصریح کرد: در نهایت بازخورد نهایی این گزارشات به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: شهروندان به عنوان دیده بان دولت و دستگاه های دولتی می توانند مشکلات مربوط به حوزه های مالیاتی، بانکی، تامین اجتماعی و ... را از طریق سامانه سجام به اطلاع قوه قضائیه برسانند.

رفاهی در خاتمه خاطر نشان کرد: با تقویت کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران و حمایت از خانه های صنعت، معدن و تجارت استان ها به عنوان تشکل های تخصصی حوزه صنعت و تولید به مشکلات این بخش به طور جدی رسیدگی شود. وی افزود: لازم است اطلاعات بصورت منسجم در سطح استان جمع آوری شود و وظیفه ماست تا مشکلات را مورد بررسی قرار دهیم و تا حصول نتیجه در کنار صنعتگر باشیم.

گفتنی است در ادامه دهمین نشست کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران، مدیران واحدهای صنعتی استان گیلان به بیان مشکلات خود در عرصه تولید پرداختند و با ارائه راهکارهای لازم توسط این کمیسیون برای برون رفت از موانع موجود تصمیات لازم اتخاذ شد.

 

پنج شنبه، 25 مرداد 1397 ساعت 11:49