چاپ : سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 11:59
http://guilanhim.ir/?post=2392
بهره وری و رقابت، اصل ماندگاری تولید و صنعت است
کشوری -

وزیر نفت و جانشین رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در گیلان در کارگروه رفع موانع تولید این استان، بهره وری و رقابت در تولید را اصل ماندگاری تولید و صنعت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی، وزیر نفت و جانشین رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در گیلان در کارگروه رفع موانع تولید این استان، بهره وری و رقابت در تولید را اصل ماندگاری تولید و صنعت عنوان کرد و افزود: واحدهای تولیدی باید اندیشه ی صادراتی داشته باشند و تنها برای نیاز کشور تولید نکنند بلکه نیازمندی های بازارهای صادراتی را هم مد نظر قرار دهند.

بیژن نامدار زنگنه تولید صادرات محور را امری ضروری در دستیابی به موفقیت اقتصادی و اشتغال پایدار عنوان کرد و با بیان آمادگی دولت در حمایت از تولید تصریح کرد: صندوق توسعه در پرداخت وام؛ بویژه تسهیلات ارزی به واحدهای تولیدی هیچگونه محدودیتی ندارد.

در سه سال اخیر شاهد رشد فعالیت بخش های صنعت، معدن و تجارت در گیلان بوده ایم

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: با اجرای قانون رفع موانع تولید و ارائه تسهیلات طرح رونق تولید به 822 واحد تولیدی و کشاورزی، 4 هزار و 900 میلیارد ريال تسهیلات پرداخت شده است.

علی منتظری تصریح کرد: بیش از 2 هزار و 600 واحد صنعتی در استان در حال فعالیت هستند که بخش عمده ای از آنها در گروه صنایع کوچک و متوسط قرار دارند.

وی از صدور 2هزار و 316مورد جواز تاسیس جدید در گیلان خبر داد و افزود: در صورت بهره‌برداری از جوازهای تأسیس صادره، برای 64 هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

  رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه در ابتدای دولت یازدهم 360میلیارد تومان سرمایه گذاری صنعتی در گیلان ایجاد شده بود، خاطر نشان کرد: در سال جاری بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری صنعتی در استان عملیاتی شده است و با توجه به آمادگی زیرساخت های توسعه صنعتی، این روند رو به افزایش است.

وی در ادامه از برگزاری بیش از 600 جلسه فرعی و اصلی در راستای برپایی کارگروه رفع موانع تولید در استان خبر داد و تصریح کرد: به همت استاندار گیلان و مسئولان دستگاه های اجرایی و بانک ها، 42 درصد مصوبات این کارگروه‌ها به طور کامل اجرایی شده است و تاکنون به 822 واحد تولیدی و کشاورزی، 4 هزار و 900 میلیارد ريال تسهیلات پرداخت شده است.

منتظری همچنین از فعالیت یکصد واحد معدنی و روند رو به رشد فعالیت های معدنی در گیلان از سال 92 به بعد خبر داد و افزود: هم اکنون بخش معدنِ استان، تأمین کننده مصالح مورد نیاز پروژه های زیرساختی استان است.

وی در ادامه از فعالیت بیش از یکصد هزار واحد صنفی در استان خبر داد و افزود: از این تعداد بیش از 88 هزار واحد صنفی دارای مجوز و پروانه صنفی هستند. وی با بیان برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت برای صدور مجوز برای واحدهای فاقد پروانه، در ادامه از روند رو به رشد فروشگاه های زنجیره ای و عرضه مستقیم کالا در استان خبر داد و افزود:  تا سال 92، تعداد 20 فروشگاه بزرگ با مساحت 10 هزار مترمربع در سطح استان در حال فعالیت بودند که خوشبختانه با رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در گسترش عرضه کالاهای تولید داخلی و حمایت از تولید داخلی در قالب ایجاد فروشگاه های بزرگ، طی سه سال اخیر،  بیش از 100 فروشگاه با مساحت 55 هزار مترمربع در سطح استان راه اندازی گردید.

وی در ادامه از ثبت جهانی یکی از برندهای فرش دستباف استان خبر داد و افزود: در بخش تولید فرش دستباف با فعالیت 13 هزار بافنده در سطح استان، تولید این محصول صادراتی به 51 هزار مترمربع رسیده است.

چهار شنبه، 18 اسفند 1395 ساعت 07:26