چاپ : سه شنبه، 25 دی 1403 ساعت 12:05
http://guilanhim.ir/?post=2294
باید با تلاش جمعی، تحرک اقتصادی را در استان به ارمغان آوریم
کشوری -

دوازدهمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید پیش از ظهر امروز با حضور نماینده ویژه استاندار گیلان در اجرای این قانون در رشت برگزار شد.

معاون توسعه‌ مدیریت و منابع انسانی استانداری و نماینده ویژه استاندار گیلان در اجرای قانون رفع موانع تولید با بیان عملکرد مثبت و رویکرد ارزشمند دبیرخانه مرکزی و اعضای کارگروه رفع موانع تولید در استان گفت: باید با تلاش جمعی، تحرک اقتصادی را در استان به ارمغان آوریم.

محمدحسین اصغریان با اشاره به اجرای موفق این قانون در گیلان نسبت به سایر استان ها تصریح کرد: با توجه به تعامل سازنده بین مدیران بخش دولتی و متولیان تولید و اشتغال در استان انتظار می رود حل مشکلات تولید با همت و تلاش بیشتری صورت گیرد.

نماینده ویژه استاندار گیلان در اجرای قانون رفع موانع تولید تصریح کرد: میزان عملکرد این کارگروه در تمامی استان ها برای ارزیابی نهایی در اختیار هیأت دولت قرار می گیرد.

وی در ادامه با اشاره به بسته جدید حمایتی دولت در پشتیبانی از بخش های مختلف صنعت، مسکن، کشاورزی، گردشگری گفت: دستگاه های دولتی مرتبط به امر تولید در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی و ... در نزدیک ترین زمان طرح های واجد اولویت برای بهره مندی از تسهیلات ایجادی و سرمایه در گردش را معرفی کنند.

وی همچنین از تأمین اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل طرح های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد از سوی بانک صنعت و معدن خبر داد و افزود: بخشی از این اعتبارات نیز توسط سازمان مدیریت از محل اعتبارات هدفمندی یارانه ها تأمین شده است.

اصغریان خاطر نشان کرد: برای بهره مندی گیلان از این مزایا مقرر شده هرچه زودتر طرح های با پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت به وزرات متبوع معرفی شوند.

وی با اشاره به تصویب اجزاء پولی و بانکی بسته خروج از رکود و  اختصاص یارانه خرید کالاهای خانگی به ارزش 100 میلیون ریال گفت: دولت در این طرح در نظر دارد محصولات و کالاهای مورد نیاز خانگی را در اختیار خانوارهایی که دارای درآمد مشخصی هستند، قرار دهد.

اصغریان با بیان در اولویت قرار گرفتن54 واحد تولیدکننده لوازم خانگی در کشور در اجرای این طرح خاطر نشان کرد: با توجه به استقرار واحدهای عظیم تولید لوازم خانگی در گیلان، خوشبختانه شرایط بسیار خوبی برای فروش این محصولات و رونق مجدد تولید و اشتغال در استان فراهم خواهد شد.

وی همچنین از تلاش دولت برای خرید دِین و تحریک تقاضای کالاهای مورد نیاز در صنعت ساختمان سازی خبر دارد و افزود: در این طرح نیز تسهیلات بانکی به خریداران کاشی و سیمان، فولاد و ... اختصاص می یابد.

وی تصریح کرد: لازم است سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان واحدهای صنعتی فعال و مطرح در زمینه تولیدکاشی، سیمان و ... را نیز به وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی نماید تا واحدهای تولیدی استان از مزایای قطعی آن برخوردار شوند.

نماینده ویژه استاندار گیلان در اجرای قانون رفع موانع تولید، مجموع اقدامات دولت را گامی موثری در حل مشکلات تولیدی و ایجاد زمینه های مناسب برای فروش کالای با برند داخلی عنوان کرد و افزود: عدم وجود منابع مالی و پولی برای واحدهای تولیدی، وجود رکود در معاملات اقتصادی در پی عدم وجود تقاضا در بازار مصرف از جمله عوامل اثرگذار در بروز مشکلات در بخش تولید در سطح استان و کشور بوده است.

وی ایجاد تحرک در بخش تولید و اقتصاد و حمایت از تولیدکنندکان داخلی و ایجاد فضای رقابتی بین آنها در فروش محصولات داخلی انباشته شده در انبارها و رفع تنگناهای مالی و کاهش تدریجی نرخ‌های سود بانکی را از جمله مهم ترین اقدامات دولت تدبیر و امید در حل مشکلات اقتصادی عنوان کرد.

در ادامه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از خروجی 276 مصوبه از مجموع 11 جلسه کارگروه رفع موانع تولید در گیلان خبر داد.

علی منتظری افزود: بیش از 31 درصد از مجموع مصوبات 10 کارگروه نخست در استان اجرایی شده است.

دبیرکارگروه رفع موانع تولید در استان بر لزوم توجه و مشارکت حداکثری اعضای این کارگروه در جلسات کارشناسی تأکید کرد و افزود: تمامی عملکردها و کارنامه نهایی این کارگروه به هیأت دولت تقدیم می شود و تمامی استان ها در این زمینه مورد ارزیابی قرار می گیرند.

گفتنی است در دوازدهمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید مشکلات تولیدی بیش از 10 واحد صنعتی، معدنی بررسی و مصوبات نهایی در قالب قانون رفع موانع تولید صادر شد./ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان

 

 

چهار شنبه، 6 آبان 1394 ساعت 14:12