درخواست از رهبری معظم جهت حذف دیرکرد و بهره مرکب بانکی در راستای اشتغالزایی و رونق تولید

تکمیل فرم درخواست از مقام معظم رهبری در لینک زیر:

 http://karzar.net/banking-reform

متن درخواست:محضر مبارک رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای

با سلام و آرزوی تندرستی برای حضرتعالی،

ما امضاءکنندگان ذیل بعنوان جمعی از کارآفرینان و تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در بخش‌های مختلف از جمله صنعت، معدن، کشاورزی و ساختمان‌سازی بدینوسیله اعلام می‌کنیم با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌باشیم. همچنین دغدغه تحقق شعار رونق اقتصاد و تولید در سال ١٣٩٨ را داریم که در این رابطه توضیحات لازم را به سمع و نظر شما مقام عالیقدر می‌رسانیم.

مورد اول: در تمام دنیا برای کارآفرینان و تولیدکنندگان انواع حمایت و مشوق‌ها در نظر گرفته می‌شود تا بهترین تولیدات اعم از ساختمان یا دیگر محصولات انجام پذیرد، اما در ایران نه تنها حمایتی انجام نمی‌گیرد بلکه بانکها با زیرکی سعی در تصرف خانه، زمین و کارخانه وام‌گیرندگان دارند.

حقیقتا بهره، سود زیاد و ربای بانکی، اقتصاد را در تمامی بخشها نزدیک به ورشکستگی قرار داده است. در این‌حالت درصد کمی اشتغال‌زایی صورت می‌پذیرد و هرساله برتعداد بیکاران فزون می‌گردد.

با ادامه این وضعیت هیچ شخصی از ترس سود و بهره بیش از حد بانک‌ها، به تولید و کارآفرینی روی نمی‌آورد بلکه اکثریت، سرمایه خود را در بانک می‌گذارند و در حاشیه امن، ماهانه سود دریافت می‌کنند.

از طرفی بواسطه سیاستهای اشتباه بانک‌های ربوی، فرهنگ رباخواری نیز در کشورمان کاملا نهادینه گشته است بطوریکه طمع‌ورزی اکثریت جامعه را فراگرفته و مردم به خرید دلار، طلا، اتومبیل و مایحتاج عمومی بیش از نیاز خود روی آورده‌اند. در روی گسل برج‌سازی می‌کنند، مسیرهای عبور آب را می‌بندند و ساختمان می‌سازند، کوه‌خواری، اختلاس و رانت بیداد می‌کند و ثروت‌اندوزی اولویت اول بعضا گروهی از مردم و مسئولان گشته است. دقیقا بخاطر ربا و طمع‌ورزی است که برای بحران‌ها هیچ زمان آماده نبوده‌ایم و همیشه غافلگیر شده‌ایم.

اما حضرتعالی در بیانات اخیر خود در حرم امام رضا (ع)، موجی از شادی و شعف را در قلب تمامی مردم کشورمان زنده کردید بطوریکه اکنون می‌توانیم به رفع موانع در حوزه کارآفرینی، تولید و صنعت امیدوار باشیم و مطالبات به حق خود را درخواست نماییم. همچنین برای رفع مشکلات بجنگیم و با رباخواری که از گناهان کبیره می‌باشد به مبارزه مشغول شویم اما بنظر می‌رسد جنگ سختی در پیش داریم. بانکها بی‌محابا به انجام اعمال خلاف دین و قانون خود می‌پردازند و نظارتی نیز بر این نابسامانی وجود ندارد. از طرفی هیچ ارگان یا نهاد یا فردی مسئولیت اشتباهات نظام پولی کشور را نمی‌پذیرد، لذا در این راستا از آن مقام عظیم‌الشان خواهشمندیم شخصا به موضوع سود مرکب، دیرکرد و ربای بانکی ورود نمایید.

باید عنوان کنیم سود مرکب و دیرکرد، با قراردادهایی بصورت سرمایه‌گذاری ناقص و کاملا ربوی توسط بانک‌ها به وام‌گیرندگان تحمیل می‌شود که صددر صد خلاف قانون و دین می‌باشد.

آری؛ این قراردادها اکثرا تحت عنوان مشارکت، با وام‌گیرنده تنظیم می‌گردد. سپس با گذشت ۶ ماه، بانک‌ها تقاضای سود وام را دارند در حالیکه هیچگونه سودی نصیب کارآفرینان و فعالان اقتصادی و تولید کنندگان نگشته است. در این‌حالت چنانچه بهره بانکی پرداخت نشود به ستمگری متوسل گشته و بهره دیرکرد و مرکب را از وام‌گیرنده طلب می‌کنند؛ و در نهایت با فرستادن اخطاریه جهت انجام مزایده، زمینه را برای تملک املاک فراهم نموده تا کارآفرینان کشورمان در عین توانمندی تنگدست گردند. این موارد تنها گوشه‌ای از تخلفات بانکی در سیستم ربوی بانک‌ها می‌باشد و باید تصحیح گردد. حضرتعالی نیز در حرم رضوی به اصلاح قوانین بانک‌ها اشاره فرمودید و با گلایه از معطلی ۴ ساله بر اهمیت آن تاکید فرمودید.

مورد دوم، از طرفی در سالی که رونق تولید نامگذاری شده و تمام قوا باید از کارآفرینی حمایت فرمایند، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام در تضاد آشکار با فرمایشات حضرتعالی، بند یک الحاقی به بند واو تبصره ۱۶ بودجه سال ١٣٩٨ ارسالی توسط مجلس شورای اسلامی، مبنی بر حذف دیرکرد و بهره مرکب و ربای بانکی را بدلایل واهی از دستور کار خارج نمودند.

اینک جای سوال دارد؛ اگر این بزرگواران با رونق تولید و اقتصاد موافق هستند، پس به چه علت با حذف بهره مرکب و دیرکرد مخالفت خود را اعلام کرده و تمام زحمات چندین ساله مجلس را نادیده انگاشتند. مگر نمی‌دانند خلق پول از پول ربا می‌باشد! این عزیزان در دو نهاد مهم ایران اسلامی حضور دارند و ضروریست مصلحت کشور را بر منافع سیاسی خود ارجحیت دهند. همچنین برای رونق تولید و شکوفایی اقتصاد، باید تلاش نمایند تا به مانند بسیاری از کشورهای موفق، بهره بانکی از سیستم اقتصاد بطور کامل حذف شود. اما متاسفانه نه تنها تاکنون این مهم انجام نگردیده بلکه با بی‌سلیقگی، رای بر تحمیل سودهای موهوم و ربوی نیز، بر کارآفرینان کشور صادر گردید. براستی آیا رونق تولید و اشتغالزایی با این شرایط محقق می گردد؟ این بی‌تدبیری‌ها و تصمیم‌گیری‌های اشتباه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟!

آیا وقت آن نرسیده بر بن‌بستهای موجود فائق آئیم و فارغ از گرایش‌های سیاسی، در کنار هم برای گشایش در امور و اصلاح نابسامانی‌های موجود اقدام نماییم؟!

لذا با توجه به جمیع موارد فوق، به پیشگاه حضرتعالی مراجعه نموده‌ایم و عاجزانه استدعا داریم با یک حکم ولایی بر بنگاه‌داری بانک‌ها، سود مرکب و دیرکرد بهره ناشی از تخلفات عدیده سیستم بانکی از قوانین آمره پایان دهید. حضرت آیت الله خامنه ای، ما برای تحقق شعار رونق اقتصاد، تولید، اشتغالزایی و کارآفرینی احساس مسئولیت می کنیم و تا پای جان، گوش به فرمان رهبر عزیزمان می باشیم.

سایه رحمت حضرتعالی مستدام باد
ومن الله توفیق

چهار شنبه، 18 ارديبهشت 1398 11:53
نظرات
نام:  نظر: 

قوانین ارسال

  • نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
ایمیل: 
متن زیر را در کادر کنار آن وارد کنید
* تماس با ما

آدرس:گیلان- رشت- بلوار امام خمینی- کوچه دانشگاه پیام نور- جنب ناحیه کارگاهی سپیدرود رشت- ساختمان کسب و کار

تلفکس :33721349-013
واتساپ: 09028360408
ایمیل: [email protected]
کانال اطلاع رسانی:guilanhim@
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خانه صنعت معدن و تجارت گیلان می باشد